MENIU
ada-stories-fotografie-cuplu-mures-7510
ada-stories-fotografie-botez-mures-0007
ada-stories-fotografie-cuplu-mures-1127
ada-stories-fotografie-botez-mures-0226
ada-stories-fotografie-botez-mures-1377
ada-stories-fotografie-cuplu-mures-4449
ada-stories-fotografie-botez-mures-7069
ada-stories-fotografie-familie-mures-3920
ada-stories-fotografie-nunta-mures-5334
ada-stories-fotografie-familie-mures-4414
ada-stories-fotografie-nunta-mures-5914
ada-stories-fotografie-nunta-mures-5537
ada-stories-fotografie-familie-mures-4630
ada-stories-fotografie-nunta-mures-5718
ada-stories-fotografie-nunta-mures-6051
ada-stories-fotografie-nunta-mures-8018
ada-stories-fotografie-nunta-mures-8707
ada-stories-fotografie-nunta-mures-8969
ada-stories-fotografie-nunta-mures-9542

Fotografie de nunta – Mures

Câteva întrebări și răspunsuri

Este nevoie să ne întâlnim înainte de nuntă?

Dacă timpul și distanța permit, absolut! Este foarte important să ne întâlnim înainte de ziua nunții. O întâlnire în persoană ne oferă sansa de a vorbi despre detaliile nunții tale și despre toate dorințele și ideile tale. O întâlnire personală este o bună ocazie pentru o mică sedintă foto înainte de nuntă sau chiar o sesiune foto de logodnă. În acest fel vă puteți familiariza cu mine și cu stilul meu și de asemenea vă veți obișnui cu camera foto.Dacă nu este posibilă o întâlnire personală, se poate stabili o întalnire video (facebook, skype) sau ne putem auzi la telefon.

Faci fotografie de nunta doar in Targu Mures?

Îmi place să călătoresc și, de obicei, mă bucură orice ocazie de a fotografia, indiferent de locatie. Deci, te rog să mă iei oriunde vrei să mergi pentru ziua nunții tale.

Fotografiiezi singur?

Fotografiez aproape fiecare eveniment singur. În acest fel, păstrez controlul asupra direcției creative a imaginilor. Nu cred că un al doilea fotograf este necesar dacă nu este un eveniment foarte mare.

Cât durează sdenta foto de nunta cu mirii?

O oră ar fi grozavă sau chiar mai mult daca doriți ceva deosebit care necesită timp mai îndelungat. Mai mult timp ne oferă mai multe posibilități. Desigur, îmi dau seama că nu este ușor să lăsăm oaspeții singuri prea mult timp. De aceea putem avea rezultate bune și în 30 de minute. Deci, depinde de voi și de timpul pe care doriți să-l alocati fotografiilor.

Cate fotografii de nunta primim?

Asta depinde de durata prezenței mele la eveniment. La o nuntă, de obicei se predau minim 700 de fotografii. În orice caz, vă asigur că fotografiile vor fi selectate cu atenție, astfel încât toate momentele să fie acoperite în mod corespunzator și povestea voastră să fie bine documentată.

Cand vom primi fotografiile noastre?

După ziua nunții, voi examina cu atenție fiecare fotografie de nuntă și voi face o selecție. Imaginile selectate vor fi procesate, ceea ce înseamnă o optimizare de culoare, luminozitate, saturație etc. Prelucrarea imaginilor durează ceva timp, deci poate dura aproximativ 6 săptamani până când veți vedea fotografiile. Vreau să vă organizez o galerie online. Astfel, toti oaspetii care au participat la nunta voastră pot vedea fotografiile. Bineînțeles, cu acordul vostru.

Faci doar fotografie de nunta in Targu Mures?

In funcție de disponibilitate, fac cu mare plăcere fotografie de familie, fotografie de cuplu, fotografie de botez sau fotografie de maternitate. Imi place să răspund oricarei provocări când vine vorba de fotografie si orice experiență nouă e binevenită.

INCHIDE