MENIU
foto-nunta-mures-fotograf-targu-mures-atrejei-dan-ada-stories

Ai nevoie de un fotograf ?

• CINE SUNT EU?

Numele meu este Dan, iar dacă ai ajuns pâna aici înseamnă că ai nevoie de un fotograf si vrei să afli mai multe despre mine, ceea ce mă încantă.
De origine sunt din județul Bacău iar din anul 2000 locuiesc în Tîrgu-Mureș. Am o soție minunată și doi băieți care îmi fac zilele însorite chiar și atunci când afară este înnorat. Fotografia am descoperit-o cu mulți ani în urmă iar fotografia de eveniment o practic din anul 2012. De obicei, când nu sunt fotograf mă găsești în bucătarie pentru că gătitul este o altă pasiune a mea, iar mai nou, datorită soției mele încep să fiu atras de călatorii care îmi oferă ocazia să cunosc obiceiuri, culturi culinare sau locuri noi. Sunt pasionat de cafeaua de specialitate și îmi place să prepar espresso. Ascult cu plăcere multe genuri de muzică, dar muzica electronică este cea cu care am crescut și la care mă întorc de fiecare dată.

• CARE ESTE STILUL MEU?

Pentru mine, nu este vorba de poziția perfectă ci doar de momente naturale și de emoție. Desigur, îmi place să vă sfătuiesc și să vă ghidez spre cea mai bună lumină, dar în același timp încerc să rămân discret pe toată durata evenimentului.
Fiecare nuntă este o poveste pe care vreau să o îndeplinesc pentru voi într-un mod personal și unic pentru că în fotografia de nuntă, nu este vorba de câteva fotografii bune, ci de fotografii care vor spune povestea voastră la care veți fi bucuroși să vă întoarceți peste ani.
Cred în spontaneitate și naturalețe, vreau să creez imagini care vorbesc dspre voi și care vă vor aminti emoția acelei zile, vreau să creez o poveste autentică despre voi. Voi fi discret și aproape invizibil pentru a surprinde trăirile voastre, ale prietenilor sau rudelor.

CÂT COSTĂ?

...nu sunt un vânzator ci un povestitor

Fotografia este o investiție pe termen lung iar prețul fotografiei reprezintă și o relație de încredere între tine și fotograful tău. Eu sunt aici nu doar pentru a povesti povestea ta, ci și pentru a forma o legatura care creează o atmosferă de încredere și confort. Această relație este dincolo de semnificația mea. Prin urmare, ultimul lucru pe care vreau să mă axez este prețul. Fiecare ședința foto este la fel de diferită precum clienții mei. Acestea necesită deplasare pe distanțe diferite, timp diferit de fotografiat, editare, pregătire și atenție.
Pentru o ofertă de preț, te rog să completezi datele solicitate la pagina de contact, respectiv tipul evenimentului, data la care are loc, locația, iar eu te voi contacta printr-un mesaj în cel mai scurt timp.

CONTACT

©2020 ADA stories

INCHIDE