MENIU

SĂ NE CUNOAȘTEM

mi-ar face plăcere să știu

câteva întrebări și răspunsuri

• FOTOGRAFIEZI DOAR ÎN TÎRGU MUREȘ?

Îmi place să călătoresc și, de obicei, mă bucură orice ocazie de a fotografia, indiferent de locatie. Deci, te rog să mă iei oriunde vrei să mergi pentru ziua nunții tale.

• FOTOGRAFIEZI SINGUR?

Fotografiez aproape fiecare eveniment singur. În acest fel, păstrez controlul asupra direcției creative a imaginilor. Nu cred că un al doilea fotograf este necesar dacă nu este un eveniment foarte mare.

• CÂT DUREAZĂ SEDINȚA FOTO CU MIRII ÎN ZIUA NUNȚII?

O oră ar fi grozavă sau chiar mai mult daca doriți ceva deosebit care necesită timp mai îndelungat. Mai mult timp ne oferă mai multe posibilități. Desigur, îmi dau seama că nu este ușor să lăsăm oaspeții singuri prea mult timp. De aceea putem avea rezultate bune și în 30 de minute. Deci, depinde de voi și de timpul pe care doriți să-l alocati fotografiilor.

• CÂTE FOTOGRAFII PRIMIM?

Asta depinde de durata prezenței mele la eveniment. La o nuntă, de obicei se predau minim 700 de fotografii. În orice caz, vă asigur că fotografiile vor fi selectate cu atenție, astfel încât toate momentele să fie acoperite în mod corespunzator și povestea voastră să fie bine documentată.

• CÂND PRIMIM FOTOGRAFIILE?

După ziua evenimentului, voi examina cu atenție fiecare fotografie de nuntă și voi face o selecție. Imaginile selectate vor fi procesate, ceea ce înseamnă o optimizare de culoare, luminozitate, saturație etc. Prelucrarea imaginilor durează ceva timp, deci poate dura aproximativ 6 săptamani până când veți vedea fotografiile. Vreau să vă organizez o galerie online. Astfel, toti oaspetii care au participat la nunta voastră pot vedea fotografiile. Bineînțeles, cu acordul vostru.

• ESTE NEVOIE SĂ NE ÎNTÂLNIM ÎNAINTE DE NUNTĂ?

Dacă timpul și distanța permit, absolut! Este foarte important să ne întâlnim înainte de ziua nunții. O întâlnire în persoană ne oferă sansa de a vorbi despre detaliile nunții tale și despre toate dorințele și ideile tale. O întâlnire personală este o bună ocazie pentru o mică sedintă foto înainte de nuntă sau chiar o sesiune foto de logodnă. În acest fel vă puteți familiariza cu mine și cu stilul meu și de asemenea vă veți obișnui cu camera foto.Dacă nu este posibilă o întâlnire personală, se poate stabili o întalnire video (facebook, skype) sau ne putem auzi la telefon.

• FACI DOAR FOTOGRAFIE DE EVENIMENT?

In funcție de disponibilitate, fac cu mare plăcere fotografie de familie, fotografie de cuplu, fotografie de botez sau fotografie de maternitate. Imi place să răspund oricarei provocări când vine vorba de fotografie si orice experiență nouă e binevenită.

CONTACT

©2020 ADA stories

INCHIDE