MENIU

Sedinta foto de maternitate este solutia perfecta la care apeleaza mamicile inainte de naștere, pentru a imortaliza burticile lor în creștere. Aceste fotografii nu sunt doar o modalitate specială de a captura acest moment unic, ci și un mod de a motiva si in acelasi timp de a destinde viitoarea mamica înainte de nastere.

Imaginile de la sedinta foto de maternitate oferă o șansă mamei să-și “îmbrățișeze” forma trupului în schimbare și devin o minunata amintire atât pentru ea, cât și pentru copilul ei, la care sa se poata intoarce oricand.

Aceasta sedinta foto de maternitate am planuit-o impreuna cu Lore si Isti cu cateva saptamani inainte. Initial am dorit sa surprindem aceste momente intr-un peisaj montan, bucurandu-ne totodata si de frumusetea iernii.

Am asteptat o zi insorita… si a venit… o zi mohorata cu multi nori si un vant extrem de rece – categoric nerecomandat burticilor purtatoare de bebelusi sa iasa din casa. Asadar am apelat la sigura solutie ramasa – sedita foto de maternitate acasa. 

Ne-am distrat foarte bine, si ce ma bucura cel mai mult este faptul ca Lore si Isti s-au comportat natural, au reusit sa transmita emotie la fiecare imbratisare, atingere sau simpla privire. 

Nelipsit a fost si cel mai mic membru al familiei, Aki, pe care cu greu am reusit sa il tin departe de viitorii parinti, sa nu fie prezent chiar in toate fotografiile.

COMENTARII
Comentariul tau

CONTACT

©2020 ADA stories

INCHIDE