MENIU

Un ghemotoc plin de gingasie, o atmosfera calda si multa afectiune; asa as descrie primul contact cu Rayan Noah. La inceput, precum majoritatea bebelusilor, a fost putin confuz din cauza luminilor, a zumzetului si a fetelor straine din jurul lui care l-au scos din rutina de zi cu zi. Dupa cateva cuvinte duioase si imbratisari calde din partea mamei, ganguritul si zambetele au revenit si parca toate luminile si vocile care se auzeau prin camera nu mai contau. Am avut parte de multe momente deosebite pe care care am incercat sa le transpun in fotografii de botez memorabile pentru familia micutului.

Cea mai importanta zi din viata micutului Rayan Noah a continuat cu infaptuirea Tainei Sfântulul Botez la Biserica “Invierea Domnului” din cartierul Tudor (Fortuna). Ca fotograf de botez in Mures am fost placut surprins sa particip la o slujba de increstinare in care micutul Rayan nu a plans deloc, ba chiar a fost foarte relaxat, in ciuda randuielii Tainei Botezului care nu e tocmai usoara pentru un nou nascut.

Increstinarea lui Rayan Noah a fost sarbatorita de familie si cei apropiati la Restaurant Bridge Grill din Targu Mures singurul restaurant suspendat din estul Europei. Cu un personal amabil, muzica de calitate, multi copilasi plini de energie si nelipsitele ursitoare care au realizat o atmosfera de basm, impresionand invitatii cu spectacolul lor magic si dand o nota de poveste intregului eveniment, petrecerea a fost una reusita. fotograf botez mures

Botez Rayan-Noah - Restaurant Bridge Grill Targu Mures - Fotograf de botez Mures

COMENTARII
Comentariul tau

CONTACT

©2020 ADA stories

INCHIDE